Подробности относно дебютния албум на X-PLICIT

Sneakout Records и Burning Minds Music Group разкриха подробности относно първия дългосвирещ албум на италианската хард рок формация X-PLICIT. Изданието се нарича „Like A Snake“ и ще излезе на 24-и май под шапката на двете музикални компании. По този повод основателят и китарист на групата Andrea Lanza споделя:

Много сме развълнувани от албума и нямаме търпение да представим музиката от „Like A Snake“ на феновете, защото всяко парче е подходящо за свирене на живо. Договорът с Burning Minds Music Group може да бъде определен като „черешката на тортата“ – обожавам страстта и знанията, които показаха по отношение на този тип музика. Наистина е хубаво да си част от това прекрасно rock ‘n’ roll семейство.

10-те композиции са записани, миксирани и мастерирани от Giorgio Baù в ProofOfSound Studio. За обложката се е погрижил Silvano Ancellotti.

 

X-PLICIT2019 Траклист:

01. „Hell Is Open“
02. „The Great Show“
03. „You Don’t Have To Be Afraid“
04. „Shake Up Your Life“
05. „Deep Of My Soul“
06. „I’m Original“
07. „Free“
08. „Angel“
09. „Don’t Close This Bar Tonight“
10. „Like A Snake“

 

 

 

X-PLICIT са:

Simone Zuccarini – вокали
Andrea Lanza – китари
Sa Talarico – бас
Giorgio Annoni – ударни

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото