Пловдивската рок банда ARTIFICIAL LUNGS представя дебютен албум

artificial lungsПрез април тази година пловдивчаните от Artificial Lungs приключиха работата по едноименния си дебютен албум и през настоящия месец го издават на два етапа.
Дебютът на групата, съдържащ 8 песни, е вече официално издаден в мрежата и от 1-ви май е във всяка голяма онлайн платформа (Spotify, Google Play, Deezer, iTunes и пр.). Целта на предварителното пускане е подготовка за втория етап на релийза – на 27-ми май и 3-ти юни ще има два промо концерта (в Пловдив и София) и хората ще имат възможност да са предварително запознати с част от това, което ще могат да чуят. Феновете на физическите носители на музика ще могат да се сдобият с копие от ограничена бройка дискове, които ще бъдат пуснати в продажба на концертите.
Artificial Lungs са заедно от лятото на 2016 г. и от самото начало залагат на предимно авторска музика, а кавърите, влизащи в сетлиста им, биват пречупвани през техните уши в различни степени. Групата залага на класически рок състав – две китари, бас и барабани.
Промото в Пловдив ще бъде на 27.05 в „Петното на Роршах“ под качулката на „Post-Culture Stage”, а софиянци ще могат да чуят албума на 03.06 в „Бар Безкрай“.

На линковете по-долу може да чуете какво се крие зад името Artificial Lungs, а на 27ми май и 3ти юни може да го преживеете.

https://www.facebook.com/artificiallungsbg/

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото