PIRANHA подгряват BLOODHOUND GANG на концерта им в София

Piranha е българска скейт/пънк/рок банда, която е избрана да подгрява Bloodhound Gang на предстоящия им концерт в София. Както вече е ясно, събитието ще се състои на 23 юли в Маймунарника – на открито в Борисовата градина. Организатори са други два столични клуба – Строежа и 4 Стаи, които осъществяват проекта с приятелкото рамо на Jack Daniel’s.

Piranha е сравнително нова за родната сцена формация, но с достатъчно популярни членове. Вътре се подвизават музиканти, известни от групи като Vendetta, Brothers In Blood, C4 – Александър Първанов-Шута (вокали), Драгомир Александров (китара, вокали), Павел Павлов (бас, вокали), Олег Караганов (барабани). Групата стартира през 2011 година, водена от любовта си към екстремните спортове и се насочва към скейт пънк рок течението и като определящо техния специфичен музикален жанр. В края на 2012 година Piranha записват първия си албум –  „SKATE след смъртта“, а резултатът е 13 песни чист класически пънк рок.

Piranha ще излязат на сцената на Маймунарника в 20:15 ч., непосредствено преди Bloodhound Gang, а самата основна група ще ги последва малко след девет. Вратите на клуба ще отворят в 19:30.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

С оглед на бързите темпове на изчерпване на емисиите се препоръчва своевременното закупуване на билети – броят им е ограничен!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото