PETER CRISS издава автобиографията си на 23 октомври

Оригиналният барабанист на американската рок банда KISS, около, която напоследък доста се шуми, Питър Крис, ще публикува автобиографията си, озаглавена Makeup to Breakup. Изданието се очаква на английски език на 23 октомври.

Като типичина рок биография, книгата ще предложи на рок почитателите забележителните истории на един ветеран в този бизнес, като разкрие някои от най – баналните, но същевременно и най – коментираните преживявания на рок музикантите. Става дума за първични секс преживявания, за промишлените количества наркотици, рокендрол и множество сблъсъци със самата смърт.

Peter John Criscuola, което е истинското име на Крис, преценява книгата си по друг начин. За него тя не е отражение на рокендрол живота по негово време, тя е просто разказ за живота на един човек.

„Щастлив съм, че най-накрая ми се отдаде възможността да напиша автобиографията си. Надявам се, да се насладите на книгата. Но най-хубавото е, че мога да споделя истинските си чувства към Бога, семейството, приятелите си и славата.“

Един ден Крис тържествено обещава на майка си, че ще дойде времето, в което ще свири на Мадисън Скуеър Гардън. И го направи! Барабанистът написа и изпя „Beth”, едно от големите парчета на KISS. Минава през наркозависимостта, тежко лечение през 1982, няколко опита за самоубийство, два разбити брака, и трудно спечелена битка срещу коварния рак. Така, че книгата няма да е скучна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото