Печелившият дизайн за тениска е…

 Както повечетоСтанимир Станчев от вас знаят, организирахме конкурс за дизайн на тениска. Наскоро представихме възможните варианти, между които читателите на Metal Hangar 18 имаха възможност да избират. Битката беше оспорвана, но ясно се откроиха три водещи дизайна в албума на нашата Facebook страница. От тях  ние избрахме варианта на Станимир Станчев, който виждате отдясно. Честито!

 Подгласници останаха Бисер Георгиев на второ място, и на трето място Спас Генев. И като жест към тях, понеже и техните дизайни ни харесаха много, ще им подарим по една от новите ни тениски.

 А Станимир, освен честта неговият дизайн да краси тениската на осмата ни годишнина, печели и два броя от нея, както и възможността да посети всеки концерт на iCreative Events до края на календарната година.

 Един от тях е и партито по повод рождения ден на сайта – шоуто на SDI в столичния бар „ЗАР“, което ще се състои на 5 декември.

 Разбира се, от този момент нататък, всеки от вас има правото да запази неограничен брой тениски. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас.

Metal Hangar 18 благодари на всички участници в конкурса:
Спас Генев
Иво Кальонски
Преслава Маринова
Paula Fazlich (с 3 идеи)
Бисер Георгиев
Станимир Станчев

 

 1. #1 написан от Иво Кальонски (преди 4 години)

  Не е от жизнено важно значение, че фамилията ми е сбъркана, но все пак да спомена.

  Иначе честито, дизайнът е чудесен \m/

 2. #2 написан от REYAV (преди 4 години)

  Поднасяме извинения за грешката, вече е оправена.

 3. #3 написан от Нехристъ (преди 4 години)

  Chimaira знаят ли?

 4. #5 написан от Paula (преди 4 години)

  Наистина много як дизайн! Определено най- добрият избор 🙂
  Надявам се да пуснете в продажба някоя и друга тениска .
  Поздрави!

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото