PERO DEFFORMERO и ОБРАТЕН ЕФЕКТ с общ концерт

BGTSC представя:
Завръщането на PERO DEFFORMERO и специалните им гости ОБРАТЕН ЕФЕКТ!
Тържеството ще се състои на 11 май тази година в столичния клуб „Джой Стейшън“ от 20:00 часа.

След почти пет години от последният им концерт у нас PERO DEFFORMERO се завръщат със специален юбилеен концерт в чест на повече от 30 години, откакто са на сцена. Името, което са избрали е „30 грама с вас“(в превод „30 грама от вас“)
Сръбската турбо фолк/фолк метъл/прогресив метъл дружина е автор на хитовите „Došli smo do kraja puta“, „Gasterbajter” , „Metal sviracu”, „Kauboj iz Bosne”, „Disco”, „Sedmica na Lotu” и много други.

ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще представят подобаващ „реюниън сет“ с най-доброто от техните около 25 години съществуване. Бандата е една от култовите родни формации, а композициите „Моля ви, мадам“, „За Марчето“, „Карагьоз“, „Чоки“, „Кольо пияндето“ и куп други са сред любимите песни на поне едно поколение родни фенове.

Не пропускайте две от най-щурите балкански банди! Събота, 11 май, клуб „Джой Стейшън“!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilеt.bg, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други.

До 29 март, включително,билетите ще са 35 лева. След това и до деня на концерта ще са по 40 лв. В деня на събитието цената на пропуските ще е 45 лева.

Децата до 10 годишна възраст влизат безплатно, но с придружител!
Всички лица до 18 годишна възраст могат да присъстват на събитието само в компанията на придружител, снабден с надлежно попълнена декларация.

BGTSC са член на Сружение „Сцена музика“ и спазва етичния кодекс приет от голяма част от организаторите на концерти у нас.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото