PEARL JAM – видео към последният им сингъл „Dance Of The Clairvoyants (Mach II)“

PearlJamПарчето излезе миналата седмица, като песента беше представена в предстоящият студиен албум Gigaton, който ще излезе на 27 март чрез Monkeywrench Records / Republic Records.

Клипът е продуциран от Evolve Studios и включва кадри на групата, изпълнявaща песента, на фона на преливащи се природни пейзажи и метеорологични явления.

Басистът Джеф Амент: „Dance Of The Clairvoyants“ представлява буря от експерименти и истинска колаборация, смесване на инструментални части и създаване на страхотна песен, а Eddie написа един от любимите ми текстове, на фона на убийствените барабани на Matt. Споменах ли безумната китарна част на Mike и това, че Stone свири на бас на тази песен? Отворихме някои нови творчески врати и това е вълнуващо.”

Stone Gossard: „Наистина го направихме сами. Eddie Vedder се справи чудесно. Имахме купчина с песни и той смесваше и подбираше парчетата, които наистина щяха да бъдат специални. Свърши толкова голяма работа, за да изведе индивидуализма на всеки един от нас.“

PEARL JAM вече обявиха европейско турне това лято, включително участие на престижното събитие Hyde Park British Summer Time в Лондон през юли, също и потвърдиха серия от американски дати за пролетта.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото