Първите обявени хедлайнери на Download Festival 2014 са…

Последните два дена са едни от най-вълнуващите за феновете на Avenged Sevenfold и Linkin Park, тъй като двете банди потвърдиха своето участие на един от най-големите рок фестивали Download Festival 2014, който се провежда всяка година в началото на юни на известния Donington Park в Англия. Тридневното пиршество за всеки един рок фен ще се състои за дванадесета поредна година, стартирайки през 2003-та и превръщайки се в най-мащабното и емблематично събитие на фестивалните лета.

Както сами отбелязаха в официалното си изявление, Avenged Sevenfold са горди да бъдат обявени като първи хедлайнери, тъй като това бележи много важен момент в тяхната история. В петък, 13-ти юни 2014 година те ще продължат традицията да представят вълнуващ лайф на Download, но този път оглавявайки най-посещаваната сцена. Това им се случва за първи път не само за този фестивал, но и изобщо за всеки един фестивал, който се провежда в Обединеното кралство.

Linkin Park са вторите обявени хедлайнери за следващия ден, събота, 14-ти юни 2014 г. Те съобщиха, че техният сет ще включва всичките песни от най-успешния и любим на техните фенове дебютен албум “Hybrid Theory”. Фронтменът Chester Bennington обяснява: “Отдавна обсъждаме идеята да изпълним на живо “Hybrid Theory” и Download 2014 е перфектната възможност за това. Енергията на публиката на Download  е легендарна и е връхната точка на рок изживяването. Ние сме много развълнувани да споделим тази специална вечер с нея.”

Билети за фестивала вече могат да бъдат закупени, като до петък, 8-ми ноември те са с отстъпка от десет паунда. Повече информация може да намерите на  www.downloadfestival.co.uk.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото