autumn2017

 

След преминалите при променлив успех две първи издания на фестивала, организаторите от Autumn Souls Of Sofia са готови да разкрият част от изненадите, които ви подготвят за следващата година. Този път към палитрата музикални стилове, които свикнахте да слушате и гледате на този фест ще бъде добавена една наистина нова и много свежа експлозия от музикални краски.

Фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017 ще се проведе на 25 и 26 ноември 2017 г. в клуб Live&Loud. Продажбата на билетите ще стартира на 1 декември тази година, като двудневният билет ще е на цена 30 лева. Срокът, в който ще можете да си закупите пропуска на тази примамлива цена ще е до 15 януари 2017г. (включително). След това цената им ще бъде по-висока.

Съответно 40 лева до 1 април 2017г. и 50 лева до деня на феста. Ако все пак решите да чакате почти цяла година, стойността им в деня на събитието ще е 60 лева. Така, че мислете и преценявайте навреме.

Това обаче, както намекнахме по-горе, не е всичко. И през 2017 г. са предвидени три фестивални дни, които ще ви гарантират незабравими партита. На 24 ноември ще бъде организирано уорм-ъп фрийк парти с любими грайнд и дет-грайнд банди.

Цената на входа за фрийк партито ще бъде обявена съвсем скоро заедно с първата банда-участник, но обещаваме няма да е повече от цената на няколко бири. Така, че подготвяйте поясчетата, любимите крокодилчета и кой каквато там дегизировка си има и започвайте да тренирате. Когато грайнд фенът не може да стигне до Obscene, Obscene идва при него, макар и в клубна версия.

Следете ни за задаващите се новини!