Първи анонс за “We Are Going To Мъглиж” 2019

Известни са датите за We Are Going To Мъглиж” 2019 и имената на първите участници!

Рок фестът в Мъглиж и тази година обещава интересен и оригинален подбор от български рок изпълнители, като повечето банди ще се представят с новите си албуми.

Датите са 30 и 31 август.

 

We-Are-Going-To-Maglizh-2019

Първите извесни имена в програмата са SEVI и The A.X.E. Project.

SEVI са чести гости на рок феста в Мъглиж, те остават една от най-активните и неуморно творящи банди. Повод за поредното им гостуване в Мъглиж е представянето на излезлият на скоро трети поред албум “Follow Me” (ако не броим концертният “The other side of Sevi” от 2013).

Втората известна към момента банда: The A.X.E. Project е група с много участия на големи сцени, както в България, така и в чужбина. На тях се падна честта за съпорт на Blind Guardian в София през 2011 година. Сега бандата готви нов албум. The A.X.E. Project ще гостува в Мъглиж и на клетският празник на 1 май, но репертоарът ще бъде съобразен с тематиката на събитието и ще представи акустични версии на песни от старите им албуми основно с келтски мотиви.

Подкрепете събитието във фейсбук.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото