Парти в клуб „Thin Red Line“ за новия албум на PEARL JAM

В седмицата, в която излиза дългоочакваният албум на Pearl Jam – “Lightning Bolt”, бар „Тънка Червена Линия” ви кани на едно специално парти, в чест на една наистина специална група.

Синглите от “Lightning Bolt” звучат страхотно, така че имаме всички основания да очакваме великолепен албум. Ако искате да го слушате в компанията на приятели, заповядайте в „Тънка Червена Линия” на 16.10, сряда в 21:00.

Зад пулта отново ще застане Краси Москов, а музикалната му селекция ще ни пренесе в Сиатъл, представяйки компилация от най-великите моменти от дискографията на Pearl Jam, почти целия нов албум на Еди Ведър и компания, солови парчета на музикантите от групата, както и любими песни на сиатълските „роднини” и приятели.

Входът отново ще бъде свободен, а традиционно за тематичните партита в сряда, ще има и подаръци: малко след полунощ трима от гостите на събитието ще спечелят двойни покани за избрано от тях платено събитие в „Тънка Червена Линия”.

Столичният бар „Тънка Червена Линия“ се намира в квартал „Зона Б5“ на ъгъла на улиците „Партений Нишавски“ и „Българска морава“. Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи. Много от редовните посетители на „Тънка Червена Линия“ го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рокендрола.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото