Парти по случай 20-годишнината на DIMMU BORGIR

Официалният фен клуб DIMMU BORGIR BULGARIA планува серия от тържества по случай 20-годишнината, която почитателите на най-успешната блек метъл група в света празнуват тази година.
Първото събитие е на 13 Април, в клуб The Black Lodge, София, когато фенове от цялата страна ще се съберат на парти, за да се отдадат на страстта към любимата си група. Цяла нощ ще се слуша музика на Dimmu Borgir, подкрепена от видео с най-незабравимите концерти и моменти от историята й. Ще бъде показан и богат архив от снимков материал, включващ кадри от личния архив на фен клуба, които не са публикувани до момента в публичното пространство.
Клубът DIMMU BORGIR BULGARIA е основан и функционира активно от паметното гостуване на групата в България, на фестивала Trash Till Death през 2009 г. В Каварна. Тогава групата – за последен път в най-добрия си състав до момента – прави един от концертите на живота си и прекарва цяла нощ в компанията на своите българските почитатели. Само няколко дни по-късно основното ядро – Silenoz, Shagrath и Galder се разделя завинаги с двама от най-знаковите членове на DIMMU BORGIR – Vortex (бас) и Mustis (клавир).
Към тези и много други паметни моменти, разказани с музика, видео и снимки, ще се върнат на 13 Април, Събота, присъстващите на партито в The Black Lodge.
Ще бъде отдадена почит и на производните на DIMMU BORGIR групи, всяка от които е оставила същата ярка следа в съвременната екстремна сцена: The Kovenant, Old Man’s Child, Ov Hell, Troll, Susperia, Chrome Division, Borknagar, Susperia и др.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото