PARADISE LOST ще видим чак догодина

Британската готик метъл институция PARADISE LOST отлага с една година завръщането си в София.

Новата дата на концерта в клуб *MIXTAPE 5* е 1 декември 2021. Причините за отлагането на цялото турне са очевидни.

Близо четири години след последното си шоу у нас, PARADISE LOST ще стъпят отново на българска земя, този път въоръжени с музика от най-новия им албум ‘Obsidian’, който излезе тази пролет от Nuclear Blast/Wizard.

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВНИМАНИЕ – билети могат да бъдат върнати до 30 септември тази година!

На същите места вече се продават и билети за 1 декември 2021.

“Човек може да се наслаждава на музиката в практически всякаква среда и се надяваме новият ни албум да ви донесе повече светлина в мрака на тези несигурни времена! Благодарим за постоянната ви подкрепа през всичките тези години. Нямаме търпение да се видим и на концерт…“ – споделя вокалистът НИК ХОЛМС.

За българската публика, той добавя: „Феновете в България отдавна имат специално място в сърцата ни. Нямаме търпение за новата ни среща.“

  1. #1 написан от Анонимен (преди 7 месеца)

    А билети за Тиамат кога ще се връщат?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото