PARADISE LOST с ново парче от презаписания „ICON“

Британските легенди Paradise Lost се готвят да издадат юбилейно издание на култовия си запис от 93 година „Icon“. Творбата е изцяло презаписана и се очаква на пазара на 1 декември. Долу може да видите специалното текстово видео към „Embers Fire“, дело на добре познатия Costin Chioreanu.

Nick Holmes коментира: „Да презапишем „Embers Fire“ беше доста забавно, тя е основна част от концертните ни изпълнения още от появата си. Интрото към парчето дори бе използвано в рекламирането на HiFi системите „Claron Luxury“ в немските кина. Всеки от нас получи автомобилна стерео уредба, която към този момент вероятно струва повече от самите ни автомобили. Costin свърши много добра работа с видеото. Надяваме се да ви хареса!“

„Icon 30“ е тотално презаписана версия на оригиналния албум, като Paradise Lost отново работят с дългогодишния си партньор и продуцент Jaime Gomez Arellano. Вокалите и барабаните са записани в новото му студио „Arda Recorders“ в Порто, Португалия. Останалата част от албума е завършена в студиото на Greg Mackintosh „Black Planet“.

Не забравяйте, че съвсем скоро бандата ще гостува у нас по покана на Tangra MegaRock – шоуто е на 7 декември, а билети за него може да намерите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото