PAINOUT пускат свой уебсайт

На 08.02 варненската алтърнатив/прогресив група PAINOUT стартира свой уебсайт. Той може да бъде открит на следните адреси https://www.painout.band/ или http://painoutband.com/. Идеята на музикантите е да обособят свое собствено кътче в интернет пространството където да съберат и систематизират на едно място всичко съществено, което касае групата. Страницата е разработена от Православ Миленков и е налична на български и на английски език. В нея може да бъде открита много информация за PAINOUT в това число новини, концерти, клипове, галерия, история на групата, текстове, линкове към музика, форма за контакти и т.н. Музикантите планират в бъдеще да подобряват съдържанието както и да добавят и допълнителни секции като „Магазин“, информация за бивши членове и др.

PAINOUT напомнят и, че на 23-ти февруари, събота, ще изнесат първи хедлайнерски концерт в София, в рок бар “Fans”, който ще бъде съвместно с инструменталната прогресив банда FUTURE WAS PERFECT.

 

painout_website_launch

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото