Ozzy отменя турнето си

Принцът на Мрака официално съобщи в своя профил, че отменя така дългоочакваното турне. Ето какво споделя:
„Това е едно от най-тежките за мен неща, които е трябвало някога да споделя с  феновете ми. Както вероятно знаете, точно преди четири години претърпях тежък инцидент, при който повредих гръбнака си. Целта ми беше се завърна на сцената. Гласът ми все още е добре. Претърпях три операции, лекуваха ме със стволови клетки, дори с още по-модерни методи и имах нескончаеми физиотерапевтични процедури. Въпреки това тялото ми все още е слабо физически. Обзема ме смирение от начина, по който вие си пазехте билетите толкова време. Най-накрая обаче разбрах, че наистина физически не съм способен да осъществя това европейско турне. Пътуването няма да ми понесе. Повярвайте ми, мисълта, че разочаровам феновете си направо ме смазва. Никога не съм си представял, че краят на моите турнета ще дойде по този начин. Екипът ми търси варианти, при които все пак ще мога да пея, без да ми се налага да пътувам от град на град и от държава в държава.
Искам да благодаря на семейството ми, на групата, екипа, на дългогодишните ми приятели Judas Priest и разбира се – на моите верни фенове за тяхната безкрайна подкрепа и отдаденост, за това, че ми дарихте един живот, за който никога не съм се и надявал, че някога мога да имам.
Обичам ви всички.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото