Отново конкурс за десетата ни годишнина

teniski9

Миналогодишният дизайн-победител

Ето че само след няколко месеца идва ред да станем на 10 години (малко или много, за нас това е от огромно значение). Традиционно стартираме и конкурс, в който вие ще изпращате своите предложения за юбилейния дизайн тениска METAL HANGAR 18.
По случай кръглата годишнина сме решили този път тишъртите да бъдат украсени двустранно (лице и гръб).

Правилата са прости: бъдете креативни, пуснете твореца, затворен във вас на свобода.
Отпред трябва да има логото ни (линк, от който можете да си подберете) и по някакъв начин вписана 10-ката. Няма ограничение за големина. Гърбът –  оставяме фантазията ви да се вихри.  За предпочитане е едноцветния печат.

Ние от Metal Hangar 18 не се съмняваме, че много от вас отново ще опитат късмета си и ще се заемат със задачата да ни зарадват. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

Имате един месец – до 20.08.2017, когато всички получени картинки ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни. От 21.08 до 31.08 ще може да избирате от тях с „Харесване„.
Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 04.09 ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не изцяло, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Отново традиционно ще възнаградим вашите усилия (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРЪТ на дизайна за десетата ни годишнина ще получи 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото