Отложеният концерт в помощ на Снежа Трухчева ще се проведе на 6 януари в Адамс

news_snezha_helpКакто повечето вече знаят, концертът предвиден за 18 септември 2014 г. в помощ на Снежа Трухчева, бе отложен поради трагичната загуба на нашия безценен приятел Ники Адамс! Времето минава бързо, болката по Ники остава, но един прекрасен човек се нуждае от помощ за да живее! Ники бе прегърнал много силно идеята да се борим за здравето на Снежа и смe убеден, че някъде там от горе ще помага и той! Благодарение на новите собственици, които с голяма съпричастност предложиха помощта си, концерт ще има на 6 януари 2015 г.! Времето тече стремглаво, и не чака! Снежа спешно се нуждае от лечение, моля ви отворете широко сърцата си на този светъл и християнски празник (Йордановден) и дайте своя принос към един невероятен човек, който се бори с коварната болест Паркинсон! Цялата сума от продажбата на билети ще бъде дарена на Снежа, допълнителни средства ще се набират и в кутия, както и от благотворителен базар който ще бъде разположен там!

Групите-участници в първия благотворителен концерт на 6 януари 2015 г. са SAVE YOUR SKIN, EAGLE HEART и CITIZEN ERASED. Мястото на събитието е бар-клуб Адамс (София, ул. Ангиста 6), началото е от 19:00 ч.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1491739301114923/

Предвижда се провеждането на още благотворителни концерти в подкрепа на каузата. Ако има желаещи да я подкрепят безвъзмездно, нека се свържат с Райна Ангелова на телефон 0877936456.

EAGLEHEART

Групата e създадена през март месец 2013 г., като тогавашния й състав е Десислава Кертева – вокали, Кирил Кертев – китари и Живдар Димитров – барабани. Малко след това към групата се присъединява бас-китаристът Антон Антонов и с това оформя пълния й състав. Започват да работят усилено над широк спектър от репертоар, включващ хеви и пауър метъл кавъри, пречупени през своя собствена призма. През 2014 г. съставът се променя, като към него се присъединяват китаристът Явор Георгиев (познат от NANA & THE GANG, SVETLIO AND THE LEGENDS и др.) и барабанистът Стоян Петров (VELVET PROJECT, ERIDAN, THE A.X.E. PROJECT, ETALON), който поема клубните участия. Бандата има множество клубни и фестивални участия и бързо набира скорост.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото