Остават по-малко от 100 билета за концерта на ASKING ALEXANDRIA през март

 Билетите за концерта на ASKING ALEXANDRIA в София се ориентират към приключване. След като първите 100 промо с промо цена свършиха за 18 минути след пускането им в продажба преди 10 дни, редовните продължиха да се купуват като топъл хляб. Сега, след края на дългите празници, вече остават по-малко 100 – вземете бързо своя тук. Както вече съобщихме, групата идва за първи път у нас през пролетта на 2017-а.

 Дългоочакваната среща на ASKING ALEXANDRIA с техните български фенове ще бъде и един от концертите по повод 11-ия рожден ден на радио Tangra Mega Rock“. Шоуто е на 11 март в кклуб “Mixtape 5“. Още две групи ще участват в шоуто – имената им ще бъдат обявени в следващите седмици. Концертът ще започне в 19:00, за да завърши рано – в 22:00 и ще бъде от типа All Ages. Алкохол няма да се сервира на младежи до 18 години.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото