Остават лимитирано количество билети за DEAD CAN DANCE

Dead Can Dance dcd_plovdiv_2Първият концерт на феноменалните Dead Can Dance у нас ще бъде много специален както за публиката така и за Лиза Жерар и Брендън Пери, защото българският фолклор и митология заемат отдавна централно място в тяхното творчество. Не случайно вторият сингъл от чисто новия им албъм – DIONYSUS – ACT II: The Invocation представя магията на българските кукерските ритуали. Композицията се сдоби и с прекрасен видео клип, който през април има своята световна премиера и задължително ще е част от предстоящото шоу.

Концертът на Dead Can Dance ще е специален, защото ще е първият концерт от настоящото турне, което ще се проведе на открито и то на място с ограмна символика и енергия – Античният римски театър в Пловдив. Фенове от Америка, Сингапур, Австралия, Обединени Арабски Емирства, Русия и от цяла Европа пристигат в Пловдив заради концерта на Dead Can Dance. Ето защо, екипът на групата пристига ден по-рано, за да може да се запознае с акустиката на Античния теарър в Пловдив и подготви шоуто на Dead Can Dance до последния детайл.

С оглед на силния международен интерес към концерта на 30 юни, организаторите алармират, че има лимитирано количество свободни билети, които може да бъдат закупени онлайн от http://bit.ly/DeadCanDanceBG както и в ОМВ, Booktrading, НДK, касата на културен дом Борис Христов и музикален магазин Music Center в Пловдив чрез системата на Тicket-portal.bg

Първият концерт на Dead Can Dance в България е част от световното турне на групата – “A CELEBRATION – LIFE & WORKS 1980 – 2019” и ще включва композици от всичките албуми на Dead Can Dance, и ще ни потопи в световното музикално наследство, музиката на близкия и далечния изток, Африка, средновековна Европа u Балканите. Очаква ви незабравим концерт с гъделичкащо сетивата съчетание от класически етно и електронни ритми, зашеметяващ бийт, неподражаем ритъм и, разбира се, меките и мелодични вокали на Лиза Джерард и Брендън Пери.

Следете събитието на:

Предстоящи събития


https://www.deadcandance.com/
https://www.facebook.com/DeadCanDanceOfficial/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото