OSTAVA, JEREMY? и DEAD MAN’S HAT с общо турне в Европа

Europe tour 2016OSTAVA, JEREMY? и DEAD MAN’S HAT ще направят няколкодневна обиколка в Европа под формата на съвместно турне. Между 30. ноември и 4. декември българските банди ще гостуват последователно в Амстердам, Франкфурт, Дюселдорф, Берлин и Мюнхен. Четирите дати в Германия са по инициатива на Gibelin и бележат навършването на пет години от дейността на българската промоутърска агенция, базирана в Берлин и известна с работата си по концертите там на SARS, Subcarpati, Остава, P.I.F., Фондацията, Б.Т.Р. и много други.

Всяко едно от предстоящите събития е с час на отваряне 19:00 ч. и начало в 20:00 ч., местно време. Трите банди ще изпълнят сетове с продължителност между 30 и 90 минути, като общото времетраене на програмата ще бъде малко над три часа.

В Амстердам домакин на събитието е клуб Mezrab – 30 ноември. Билети се продават предварително в мрежите на Link2Ticket.nl, Eventim.bg и в First Bulgarian School „ABC“ Amsterdam на цена от 15 евро, а на място – 20 евро.

В Германия клубовете са съответно Das Bett (Франкфурт) – на 1 декември, Stahlwerk (Дюселдорф) – на 2 декември, Bi Nuu (Берлин) – на 3 декември и Feierwerk (Мюнхен) – на 4 декември. Билетите и за четирите немски дати са на цени от 19,90 евро на предварителна продажба и 25 евро на място, като вече могат да бъдат открити в мрежата на Reservix.de. Капацитетът на залите е между 300 и 600 души.

OSTAVA, JEREMY? и DEAD MAN’S HAT са сред най-актуалните и активни родни банди и са във върхова форма към момента. OSTAVA издадоха ‘Best Of’ албум преди броени дни, който бе представен на голям концерт в София, а на 24. ноември предстои и в Пловдив. Jeremy? готвят специално шоу за Sofia Live Club, което ще се състои на 26 ноември, тази събота. А Dead Man’s Hat са в усилена подготовка за реализирането на дебютния си албум.

Видео-анонс към турнето:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото