Ето официалното изявление на клуба:

Клуб “METAL FORCE” е сдружение регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, създадено в гр. София през август 2011 г., следвайки пътя на други вече съществуващи аналогични организации в Европа и останалата част на света. Нашата цел е да популяризираме хеви метъл музиката и култура не само в София, но и в цяла България. Наред с това ще се стремим да консолидираме българската ъндърграунд метъл общност, а също и да общуваме със сродни чуждестранни организации.

Изхождайки от обстоятелството, че преобладаващата част от музиката, която ни се предлага от радиостанциите и специализираните музикални предавания по телевизията е пълен боклук, който хората щастливо преглъщат, ние от клуб “METAL FORCE” решихме, че е време да спрем разпиляването на метълите и всички ние да се обединим около метъл идята. “METAL FORCE” е организация без каквито и да било доходоносни цели, основанана на нашите ценности, идеали и отговорност.

Клубът е отворен за записване на нови членове (към настоящия момент броим 32-ма). Всеки, който желае да стане част от нашето метъл – семейство и е готов да допринесе за каузата с отговорност и доверие и най-важното – да знае перфектно коя е основната ни цел, може да се присъедини към “METAL FORCE”.

Тъй като сайтът на сдружението е в процес на създаване, информация за организацията и за това как да се присъедините към нас може да получите след запитване на e-mail: metal_force_bulgaria@yahoo.com

Metal Forever !