Още подробности около новия GAMMA RAY

Немските пауър метъл класици GAMMA RAY показаха обложката и списък с песните от следващия си албум Empire of the Undead. Както самата група подсказа преди време, освен познатите ни вече Master Of Confusion и Empire Of The Undead в новата творба трябва да очакваме и епична песен. Албумът излиза на 28 март и ще се предлага в три различни пакета всеки с различно оцветена обложка. Това ще се случи само ден след предстоящото гостуване на групата в София, на което със сигурност знаем, че ще сме от първите чули най-добрите нови композиции. Очаква се и официално потвърждение дали определени количества от Empire of the Undead ще бъдат пуснати в продажба в деня на концерта. Вчера излезе и трейлър към албума, в който Kai Hansen разказва за процеса по създаването му и всичките им премеждия, а в края можем да чуете и част от една от най-новите песни, звучаща обещаващо.

На 27 март в зала „Универсиада” ще се състои единственият концерт на GAMMA RAY и специалните им гости RHAPSODY OF FIRE за региона на България, Македония, Сърбия, Румъния и Турция, и за който в интернет вече има обяви за  организирани пътувания до София.

Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават в момента на  цена от 35 лв., а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

TV спот:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото