Още две банди се присъединяват към Posada Rock Fest 2019

posada-2019.jpg 25 juli novinaGOD The Barbarian Horde и Focuri са новите попълнения в лайн-ъпа на Posada Rock Fest 2019. Групите са представители на две различни поколения банди на румънската сцена.
GOD The Barbarian Horde се самоопределят като „Barbarian Metal / Pagan Folk Metal“ и представят зрелищно шоу на живо с гълтачки на огън и саби, пищни сценични костюми и прочее.
Focuri е млада прогресив банда, която през 2013г. печели голямата награда от конкурса на фестивала за нови групи.
По-долу можете да видите подновения плакат, както и фестивалната карта.
Билетите на цена от 130 румънски леи или около 53 лева се продават онлайн тук: www.iabilet.ro

През 2019-та събитието ще разгърне своята програма между 29 август и 1 септември в Къмпулунг, разположен на около 150 км от Букурещ. Както винаги досега, Posada Rock Fest дава сцена на много румънски ъндърграунд изпълнители, както и кани популярни имена в метъл сцената от чужбина. Възможността млади групи да се изявяват в рамките на фестивала и този път е дадена и под формата на конкурс. Конкурсът ще излъчи 10 банди-победители, които ще могат да свирят заедно с големите артисти през трите дена на фестивала. Осигурени са и различни категории парични награди.

Плакатът тази година включва Moonspell, Tiamat, Entombed A.D., Soen, Diamond Head, Evil Invaders, Wheel, The Price.

Официален сайт на PRF: posadarock.com

 

karta Posada

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото