SLIPKNOT с нова песен и видео

slipknotcdnew2019SLIPKNOT споделихаSolway Firth,”  втората нова песен, която ще е в силно очаквания им шести албум WE ARE NOT YOUR KIND, който ще се появи на 9 август чрез Roadrunner Records (обложката на албума и съдържанието вижте по-долу). Solway Firth вече може да бъде слушана във всички дигитални платформи , заедно с официалното музикално видео в YouTube канала на Slipknot.  Режисиран от M. Shawn Crahan от самата група, и създаден с UPROXX и Amazon Prime Video, видеото към “Solway Firth” съдържа ексклузивни кадри от новия филм на Amazon Original, “The Boys” (с премиера на 26 юли) заедно с ексклузивни кадри от изпълнението на групата по време на скорошните им участия по фестивали в Европа.

Сингълът “Solway Firth” следва пилотното парче от албума WE ARE NOT YOUR KINDUnsainted,” което направи изключително впечатление с oфициалното видео към него, режисирано от Crahan, като беше на #1 в „Набиращи популярност в глобалния YouTube за 24 часа, събирайки 35 милиона гледания до момента.  SLIPKNOT разтърсиха света отново след обявяването на новия им албум със световните дебюти на живо на песента “Unsainted” и на техния сингъл от 2018 г. “All Out Life” в предаването на Jimmy Kimmel Live!, като и двете изпълнения станаха най-гледаните музикални изпълнения на шоуто за 2019 в YouTube.

Посочени от Vulture като един от“36 албума, които нямаме търпение да чуем през 2019 г.,” албумът на SLIPKNOT’s WE ARE NOT YOUR KIND може да бъде предварително поръчан с ексклузивни бандъли на www.slipknot1.com. Продуциран от SLIPKNOT и Greg Fidelman, албумът WE ARE NOT YOUR KIND следва зашеметяващия албум на групата от 2014 г..5: THE GRAY CHAPTER, който дебютира в Топ 5 на официалните класации за албуми на 19 страни по света, включително САЩ (#1), Япония (#1), Aвстралия (#1), Русия (#1), Великобритания (#2) и Германия (#2).

Последният месец SLIPKNOT разкриха подробности за тяхна собствена марка алкохол No. 9 Iowa Whiskey, която ще може да бъде купева от 10 август в избрани магазини във всичките 50 щата на Амеркиа както и по време на турнето Knotfest Roadshow North America tour.  Уискито е колаборация с базираната в Айова компания Cedar Ridge Distillery,и ще бъде правено от царевица от тази спечелила награда дестилираща семейна ферма от Winthrop, Iowa.

 

SLIPKNOT-WE ARE NOT YOUR KIND

 

 1. Insert Coin
 2. Unsainted
 3. Birth Of The Cruel
 4. Death Because Of Death
 5. Nero Forte
 6. Critical Darling
 7. A Liar’s Funeral
 8. Red Flag
 9. What’s Next
 10. Spiders  
 11. Orphan
 12. My Pain
 13. Not Long For This World
 14. Solway Firth
 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото