Наскоро Frontiers Music Srl издадоха първия live албум на финландските хард рок майстори ONE DESIRE „One Night Only – Live In Helsinki“. По-долу може да гледате видеоклип на изпълнението на „Shadowman“. Може да се сдобиете с изданието на CD/DVD, Blu-ray, винил и в дигитален формат тук

През март 2020 г. ONE DESIRE направиха промоционално европейско турне в подкрепа на предстоящия си втори студиен албум „Midnight Empire“ заедно с THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA. Пандемията от Ковид-19 обаче принуждава групата да съкрати турнето и да отмени повечето дати. Завръщайки се в родината, музикантите установяват, че са се заразили с вируса, но за щастие не след дълго успяват да го преборят и да се излекуват напълно. 

Албумът излиза през май 2020 г. и е успешен до толкова, до колкото позволяват усложнените обстоятелства по разпространението му в зависимост от различните режими на локдаун в европейските държави. Въпреки трудностите около разпространението, ONE DESIRE не губят и за миг желанието си да покажат на феновете как звучат на живо тези песни. Както всички останали, и те се сблъскват с новите реалности по отношение на изпълненията на живо и в крайна сметка идеята за live запис се сбъдва и е осъществена на 3-и октомври 2020 г. в On The Rocks Club в столицата Хелзинки. Пред ограничен брой зрители, каквито са изискванията за концерти и до ден-днешен, групата представя колекция от най-добрите си и добре приети сред аудиторията песни. „One Night Only – Live In Helsinki“ се предлага и с различно бонус съдържание. 

Списък с песни:

„Shadowman“
„Apologize“
„Down And Dirty“
„Heroes“
„Godsent Extasy“
„This Is Where The Heartbreak Begins“
„Only When I Breathe“
„Falling Apart“
„After You’re Gone“
„Whenever I’m Dreaming“
„Hurt“
„Buried Alive“