ONCE HUMAN с нова песен

ONCE HUMAN – метъл символът на Лос Анджелис пусна нов сингъл „Deadlock“ с участието на вокалът на Machine Head Роб Флин, който участва както и в песента, така и в клипа. „Deadlock“ е включен към предстоящия албум „Scar Weaver“, който се очаква да излезе на 11 февруари 2022 година. Поради пандемията от миналата година, на групата ѝ беше предоставено време да запише и представи най-добрия си албум досега.

Беше невероятно, шегуваш ли се?“ това бяха думите Лорен Харт, която добави „Не можех да повярвам какво се случва, когато той ни изпрати негов запис към нашата песен. Просто тогава бях „По дяволите! Това истина ли е?!“ Но и също участието му в клипа беше невероятно. Беше велико изживяване и неговата енергия е толкова мощна. Видеото е прекрасно!“

Участието на вокала в песента има логика поради неговото приятелство с музиканта, китарист на бандата Логан Мейдър, който е съосновател на Machine Head заедно с Роб Флин.

Може да се потвърди по-горе казаното от Харт, песента е брутална! Изпълнена със страшно много тежки рифове характерни за груув метълът, мощна енергия и не на последно място – брутални вокали.

                                                                                                                                 Автор: Metal Chronicler

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото