OMEGA INFINITY с дебютен албум

Omega-Infinity-bandЗа колаборацията между вокалистът на австралийските екстремисти Ne Obliviscaris Xenoyr и лидерът на Todtgelighter Tentakel P, озаглавена Omega Infinity, ви съобщихме тук. Дойде време да научим и повече подробности около дебютния албум на проекта. Той ще носи името „Solar Eclipse“ и ще се появи на пазара на 27-ми март чрез Season Of Mist.

Бандата споделя, че техният дял от първите 100 продадени бройки ще бъде дарен на оргранизацията Wildfire Victoria в Австралия, която работи неуморно в помощ на животните по време на разгорелите се пожари в страната.

„Solar Eclipse“ ще съдържа десет парчета, имената им можете да видите по-долу, като и да чуете първия сингъл, наречен „Mars“. За да презентират песента, музикантите си партнират със студиото „Aimed & Framed“ в създаването на 360°-ова визуализация с кадри на червения гигант.

omega infinity solar spectreОбложката и дизайнът на логото са дело на Xenoyr, а албумът е продуциран, смесен в „Deep Void Studios“ от Tentakel P и мастериран в „Klangscmiede Studio E“ от Markus Stock.

Списъкът с песни и обложката са както следва:

01. Uranus
02. Mars
03. Venus
04. Jupiter
05. Sol
06. Neptune
07. Saturn
08. Terra
09. Mercury
10. Hosannas From The Basements Of Hell (Killing Joke Cover)(включен само в специалното дигипак издание на албума)

Състав:
Xenoyr: вокали
Tentakel P.: инструменти

Гости:
Marta (Todtgelighter, Vyre): вокали във “Venus” и “Neptune”
C.Kolf (Valborg, Owl и др.): чисти и тежки вокали в “Mars” и “Jupiter”

Парчето „Mars“:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото