Официално: PAIN се завръщат у нас на 23 април

Култовият  Peter Tägtgren се завръща у нас!
PAIN Poster 04_02_2017BG (1)

BGTSC представя:

 Концерта на PAIN който ще се състои на 23 април от 19:00 часа в столичния клуб “Mixtape 5“. Събитието е част от турнето по представянето на “Coming Home“, актуалния и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група. В него ще откриете бомбастични текстове и откровения, прекрасни акустични китарни въведения, бурни моменти, страхотни симфонични партии дело на вече познатия на родните фенове Clemens Ardek Wijers от CARACH ANGREN. А специалното участие на Joakim Brodén (SABATON) и на 17-годишния барабанист Sebastian Tägtgren в парчето “Call Me“ допълват букета от приятни изненади.

 Не пропускайте завръщането на култовият продуцент и музикант Peter Tägtgren, този път с любимите на родните фенове PAIN!

 Билети за шоуто ще се продават от 12:30 часа днес, 7 февруари , онлайн на http://www.eventim.bg и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

 Първите 35 билета са на промоционална цена от 35 лева, а след това и до деня на концерта билетите ще се продават по 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

 Предстои обявяването на подгряваща група и допълнителна информация! Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото