Официално обявяване на WRONG FEST 2016, първата група вече е ясна

Nightstalker at Wrong Fest 2016След напълно погрешния завършек на Voinegovtsi Wrong Fest 2015 (генераторът не успя да издържи на силата на звука на almighty TRUCKFIGHTERS и предотврати излизането на сцената на британците от THE SUBWAYS), IV-то издание ЩЕ ИМА! И фестивалът ще се състои през лятото на 2016.

Разбира се, би било правилно да съобщим точни дати и локация. Но да не ни беше името Wrong, ако знаехме как се постъпва правилно. Да, мястото на провеждане може да е различно и Войнеговци изобщо да отпадне от заглавието. Затова ще кажем само, че фестивалът най-вероятно ще се състои към края на август или началото на септември, и в полза на това говори най-вече метеорологична справка за летните месеци, любезно предоставена от НИМХ на БАН.

Локацията на фестивала засега остава сладка загадка. Но Wrong идеята преди всичко означава баланс. Или поне надежда за такъв. Затова вече имаме пръв участник на Wrong Fest 2016 и това са гръцките магнетични рок чудовища NIGHTSTALKER.

Представете си нещо на вид между Франк Заппа и Роб Зомби, а на звучене като хора, които биха свирили чистосърдечен рок, независимо дали държавата фалира или Арес се спуска на земята, за да покоси всинца ни.

NIGHTSTALKER са наоколо от 1989. Много от вас тогава не са били родени. Това не бива да ви отказва, особено ако някога сте чували за MONSTER MAGNET и дори смятате, че ги харесвате. NIGHTSTALKER твърдят, че “baby, god is dead”, но как да разбереш за кой бог говори един грък. Ако е Зевс, то поне сме благодарни, че е оставил планетата.

С други думи, традицията, започната с тазгодишното участие на PLANET OF ZEUS, е редно да бъде продължена. Вие ще идвате, а ние ще ви осигуряваме най-просташко позитивната енергия от гръцката рокендрол сцена поне два сезона!

Сто „Early Bird” билета с цена 35лв са вече пуснати в продажба в мрежата на www.ticketlogic.bg, както и в The Wrong Bar.

Това е, мили грешници, засега от нас. Обществена тайна е, че имаме да ви се реваншираме за преждевременната еякулация от последния юни. Смятаме да го направим още догодина. Очаквайте ако не поне толкова, то дори по-добър лайнъп от тази година. И да помним: когато нищо не е наред, отивай грешно.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото