Официално изявление от MY DYING BRIDE

В последно време MY DYING BRIDE отложиха някои от плануваните си концертни участия. До този момент липсваше и официално изявление от групата по този повод. Ето че вчера Aaron Stainthorpe хвърли светлина по темата:

Бих искал да спра някои слухове за края на My Dying Bride, които биха могли да бъдат изтълкувани от предишните ни изявления. Ние със сигурност не се разделяме и даже усилено работим по следващия си албум. Причината да отменим част от датите си се дължи на тежко и страшно заболяване, което засегна член на моето семейство и на когото съм посветил цялото си време и внимание до признаци на подобрение.
Останалите членове на бандата енергично работят по следващия ни опус, който ще бъде и дебютен за нас под шапката на Nuclear Blast. Очаквайте го през 2018-та, а аз ще  свърша моята част от работата и ви обещавам, че ще бъде епично.

Извиняваме се на всички, които чакаха да ни видят на живо. Бъдете сигурни, че ще се върнем.

mydyingbridenuclearblastsigning
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото