Официално е – Samael, Septicflesh и Keep Of Kalessin в България на 10 септември

Потвърдена е вече информацията, която ви съобщихме още в петък – швейцарците Samael пристигат у нас, заедно с южните ни съседи Septicflesh и норвежците Keep Of Kalessin! Ето и официалното съобщение на Most Of Evil:

SAMAEL ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ С УБИЙСТВЕН СЪПОРТ – SEPTICFLESH И KEEP OF KALESSIN!

Most of Evil с огромно удоволствие съобщават, че ще бъдат домакини и на второто гостуване на могъщите SAMAEL в България. Най-после онези, които все още горчиво съжаляват, че пропуснаха един от най-красивите екстремни метъл концерти, правени у нас, сега ще имат възможност да наваксат този фатален пропуск.

Есенното Европейско турне на великите швейцарци, посветено на новия им албум „Lux Mundi“, ще стратира на 1ви септември и ще продължи повече от 1 месец, но въпреки това избраните дати далеч няма да успеят да покрият всички държави, където SAMAEL имат заклети фенове и масова подкрепа.

Този път великите швейцарци ще имат още по-силен съпорт на турнето си – в лицето на SEPTICFLESH, които в момента са в своята върхова форма, след излизането на прекрасния им албум „The Great Mass“. С тях отново са и норвежците KEEP OF KALESSIN, които направо ни отвяха и при първото си гостуване, заедно със SAMAEL.

Очаква се още групи да се присъединят към кервана, което ще превърне събитието в истински мини-фест и празник за маниаците на качествената екстремна музика.

Билетите тръгват в продажба от днес в мрежата на EVENTIM.

С желанието да дадат възможност на максимален брой фенове да станат съучастници в това знаково събитие, организаторите предлагат възможно най-оптималните цени на билетите: първите 50 са на промо цена от 25 лв., редовна цена – 30 лева и 35 лева – на входа на залата.

  1. #1 написан от DeadMistress (преди 10 години)

    SEPTICFLESH !!!!!!!!!!!!!!!!! Направо ще си умра от кеф на 10 септ. !!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото