Официално е: ANNEKE и ARJEN идват у нас

Anneke-Van-Giersbergen--The-Gathering--si-Arjen-Lucassen--Ayreon- tour 2015Arjen Lucassen (Ayreon, Star One, Guilt Machine) и Anneke van Giersbergen (The Gathering, Devin Townsend Project) обединяват сили в нов проект- The Gentle Storm – и ще имат удоволствието да представят дебютното издание The Diary, което ще излезе на 23 март 2015 в Европа.

Голямата новина в случая е общото им акустично турне, което ще мине и през София.

Anneke казва за това:

Много се вълнувам, че Arjen се съгласи да се присъедини към мен за тези акустични концерти. Аз ще изсвиря соло сет, след което той ще излезе на сцената и заедно ще изпълним класически парчета на Ayreon и за първи път ще представим няколко песни от The Gentle Storm. Това ще бъде наистина уникална възможност да ни видите заедно и аз вече нямам търпение да бъда на една сцена с Arjen.

Музикантите ще гостуват в България на 20 февруари 2015 в ‘Модерен театър‘ в София. Билети се продават в магазин ‘Горгон’ на ул.’Узунджовска’ 8. Закупените билети за старата дата не е нужно да се презаверяват.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото