Официална премиера на „Bláfjall“ от SÓLSTAFIR

solstafircoverSÓLSTAFIR не са като никоя друга група и предстоящият им албум ‘Berdreyminn’ потвърждава това. Както заглавието го описва /нещо като „мечтаещ за нещо предстоящо“/ сполучливо го описва, четиримата исландци са една стъпка напред от своята, и без друго, впечатляваща еволюция.

Групата продължава да обединява мелодии, които преследват с психеделични моменти, както и силни едва доловими влияния от класически рок и хард рок с отзвук от тяхното метъл минало. Но фокусът на SÓLSTAFIR тук не е върху стила, а върху чистата емоция. Еклектичността на ‘Berdreyminn’ е напълно осъзнат избор, за да направи чувствата осезаеми. Музикалните граници не са преминати, те просто са игнорирани. Вдъхновенията са събрани от голям брой източници, реаранжирани и изтъкани в нови мотиви. Меланхолия, копнеж, гняв, радост, удоволствие, болка и каквато емоция още се сетите, са нагнетени в този албум.

Май приказките станаха прекалено. Насладете се на „Bláfjall“ и не забравяйте, че датата, на която ще излезе  „Berdreyminn“ е 26 май чрез Season Of Mist.

  1. #1 написан от Blake (преди 7 години)

    Сууупер зле!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото