Официална информация за концерта на HYPOCRISY в София

BGTSC има удоволствието да обяви предстоящия концерт на HYPOCRISY!

На 22 Септември (неделя) тази година една от най-обичаните шведски death metal банди, начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена, ще забият в столичния клуб Mixtape5. Концертът е част от «END OF DISCLOSURE Tour 2013» в подкрепа на едноименния им последен албум от тази година.

Peter Tagtgren и компания с нетърпение очакват новата среща с българските си приятели! Ние пък, с нетърпение очакваме да видим новото им шоу!

Билетите за концерта на HYPOCRISY влизат в продажба от утре (на 6 юли), ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Мултирама, ESPO груп, Outlet Alex, магазин ЯКО, На Тъмно, MetalHeaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета ще са на специална промо цена от 35 лева. След изчерпването им пропуските ще се продават на цена от 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

Очаквайте скоро подробности за гостите, които ще излязат на сцената преди и заедно с HYPOCRISY!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото