Официален плакат за концерта на CRIPPLED BLACK PHOENIX

Crippled-Black-Phoenix_PosterЕто какво ни изпратиха колегите:

От Rawk’nRoll сме адски горди с официалния постер за концерта на британците Crippled Black Phoenix на 10 декември в клуб Mixtape 5. Плакатът е дело на младия дизайнер Теодор Георгиев и още едно попълнение в поредицата афиши, направени pro bono от различни български творци, специално за събитията на Rawk’nRoll.

Концертът на Crippled Black Phoenix ще бъде първият им в България, като бандата вече е свирила два пъти в Гърция и веднъж в Сърбия. Хората зад Rawk’nRoll твърдят, че всеки, който обича Pink Floyd и качествен арт/прог и пост-рок в духа на банди като God Is An Astronaut и 65daysofstatic, буквално ще се влюби в музиката на групата. Ще бъдат приятно изненадани и онези, които просто искат да видят на живо една страхотна банда, независимо дали са я чували или не. Организаторите се заканват, че в никакъв слуай няма да има разочаровани!

Основна фигура в Crippled Black Phoenix е Justin Greaves, свирил с ъндърграунд великани като Electric Wizard и Iron Monkey, а в групата му помагат музиканти, минали през банди като Gonga и Mogwai. В момента Crippled Black Phoenix са на турне в подкрепа на последния си албум “White Light Generator” (2014) и най-сетне бомбастичните им мелодични пиеси ще могат да се чуят на живо и у нас.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 25 лева, а в деня на концерта ще струват 30 лева. Още веднъж: датата е 10 декември, мястото е Mixtape 5.

 Събитието във Facebook

Лайв клип към песента “Burnt Reynolds”

Линк за билетите

Crippled Black Phoenix в bandcamp

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото