Само преди броени часове Of Mice & Men представиха най-новото си видео към песентаNever Giving Up“. Официалната премиера се състоя в американския сайт USA TODAY, където излезе и официално съобщение от вокалиста на групата- Austin Carlile, който разказва за здравословните си проблеми, които са принудили групата да откаже няколко дати от лятното си турне. 

Austin страда от синдрома на Марфан, генетично заболяване, което засяга съединителната тъкан на организма. Той претърпя операция в Станфорд, болница в Калифорния, през юни. Във видеото, озаглавено „A Message from Of Mice & Men“, Austin споделя, че е страдал от счупено ребро по време на турнето. Видеото може да изгледате тук:

„Докато бяхме на турне, три пъти се налагаше да ми бият инжекции в гръбнака и реброто, както и да пия болкоуспокояващи, само и само да не усещам адската болка в реброто всяка вечер по време на концертите.“ казва той във видеото.

Неговото съобщение придава дори още по-голяма емоционалност и трогателност към песента Never Giving Up“, която е включена в делукс изданието на „Restoring Force“ през 2014 година. Черно- бялото видео е нещо като задкулисно любовно писмо до феновете им, което включва кадри от много техни участия, от сцената и зад нея. А тук може да изгледате и видеото: