Of Mice & Men, Korn и Ayreon във „Фрактура“

На 7 февруари (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Corey Taylor, Jorn Lande, Gary Numan и Chevelle.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Of Mice & Men и ще бъде припомнено какви истории разказaха Korn за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Ayreon и репортаж от немския фестивал “Tattoo Circus”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно cъс Soundgarden, ще видят как Wednesday 13 правят кавър на INXS, класическата песен ще бъде нa Dio, в “Exotic“ ще бъдат представени Nuclear, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Lacuna Coil в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Deep Purple, The Crown, Tonodero, Borstal и Joe Lynn Turner също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото