ODD CREW се присъединяват към WOLF FEST – Вълчата пътека 2020

odd-crew-wolf-fest

ОDD CREW ще забият в първия фестивален ден на WOLF FEST – Вълчата пътека. Познавате ги!
Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара), Мартин Стоянов (бас) и БоянBonzyГеоргиев (барабани), са една от  най-успешните български съвременни групи. Зад гърба си имат пет студийни албума, многобройни участия в страната и чужбина, и заклети зомби-фенове, които считат за част от своето семейство. Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г. , в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.
AMORPHISMAYHEMPRIMORDIAL, CANDLЕMASS, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, GRAVE DIGGER, URBAN GREY и DRIVE YOUR LIFE са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени!

Предстои обявяването на още една група, с която ще запълним тазгодишния афиш. Това ще превърне Челопеч в задължителната фестивална дестинация за тази година! До днес включително в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. Грабнете ваучери и от Grabo.bg с включена безплатна бира. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен. Очаквайте съвсем скоро и още интересни новини относно участниците на WOLF FEST – Вълчата пътека 2020.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала: –
https://www.facebook.com/wolffestchelopech/
Facebook събитие: – https://www.facebook.com/events/551129532379395/
Официален уебсайт – www.wolfpath-rockfest.com
Facebook събитие – https://www.facebook.com/events/551129532379395/
Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото