OBSIDIAN SEA, BROND и MYTRIP с концерт в Сливен

Obsidian Sea, BRONDposter_SlivenНа 2-ри декември (събота), две от най-активните софийски банди, ще излязат от столичната зона на комфорт, за да споделят сцената на сливенския клуб „Н’дей Бара Тангра“.

За дуум метъл триото Obsidian Sea, това ще е първа изява на родна земя след участието им на ноемврийския фестивал Doom Over Vienna.
BROND, които напоследък се събуждат след дълга концертна пауза, ще представят парчетата от предстоящия си, дългосвирещ винил.

Лайвът ще открие ембиънт проектът Mytrip, който е създаден преди 12 години именно в Сливен, но досега никога не е свирил в града на Сините камъни.

Допреди няколко години Сливен беше редовна спирка в националните турнета на банди като Кълн, Пропаганда, Fyeld, Alley Sin, Alexunder и дори Smallman. Крайно време е местната сцената отново да заври и закипи.

Фейсбук събитието е тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото