Първи сингъл от новия албум на PANOPTICON

Американският атмосферичен блек метъл проект Panopticon представя първи сингъл от новия си албум „The Rime Of Memory“. Песента се нарича „Cedar Skeletons“ и може да я слушате долу.

Austin Lunn коментира: „Това парче е от новия албум „The Rime Of Memory“ и включва гостуване на моя добър приятел Victor Sanchez на вокали, както и на хор, включващ много от моите дългогодишни сътрудници (Andrea от Exulansis, William от Dalla Nebia и Andy, който може би познавате като басист от нашите участия на живо). Patrick Urban от Dämmerfarben написа и изпълни партиите на чело, Charlie Anderson се завърна, за да сътрудничи в албума с цигулка и си изкарахме прекрасно записвайки и аранжирайки заедно.

Издавам песента днес, защото толкова много от вас писаха на властите в окръга, за да се застъпят за продължаване на визата, разрешаваща случването на Fire In The Mountains. Това е един от най-добрите фестивали на открито в света. Сърдечни благодарности за това! Надявам се да се насладите на песента и отново ви благодаря!

Предварителните поръчки на албума ще започнат в края на лятото, а изданието очаквайте точно когато снегът се завърне в Северна Минесота – късната есен.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото