Общият концерт на CINDERELLA и MR. BIG се мести в зала “ФЕСТИВАЛНА

Общият концерт на култовите Cinderella и Mr. Big на 15 юни 2011 се мести в зала “Фестивална”. Първоначално ексклузивният концерт трябваше да се проведе в Зимния Дворец на Спорта, но поради наличието на дългосрочна телевизионна продукция в залата и по молба на ръководството и продуцентите, организаторите от Loud Concerts местят събитието.

Закупените вече билети за концерта на Cinderella и Mr. Big ще важат без презаверка, а денят и началният час на събитието остават непроменени. Все още могат да се закупят билети на цена 50 лв в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и в Билетен център в НДК. На 15-ти юни пропуските ще се продават по 60 лв.

Както Loud Concerts вече обявиха, CINDERELLA и Mr. Big пристигат в оригиналните си състави в България, за първи по рода си уникален концерт.

CINDERELLA ще стъпят за първи път у нас по повод 25 години от излизането на дебютният им албум “Night Songs”, смятан за най-успешен в кариерата им. Tom Keifer (вокал и китара), Eric Brittingham (бас), Jeff LaBar (китара) и Fred Coury (ударни) ще изпълнят най-големите хитове на CINDERELLA специално за българските си фенове. Пред български медии фронтменът на Cinderella Том Кийфър сподели, че групата му ще представи чисто ново шоу, различно от всичко, което сa правили досега. Том пристига в България със съпругата и сина си за да споделят този наистина специален концерт.

“Групата на супер музикантите”, както наричат MR.BIG ще пристигне в София на 15-ти юни също в оригинален състав. Eric Martin (вокал), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани), тръгват на световно турне със заглавие “MR. BIG AROUND THE WORLD 2011”. То е по повод първия студиен албум записан от оригиналните членове на MR.BIG от 14 години насам, който носи заглавието “What If …” Не можем да не споменем и уникалното предствяне на MR.BIG в концерта “за ценители”, който изнесоха в София преди близо две години, малко след като четиримата се събраха, за да възродят легендата MR.BIG.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото