ОБРАТЕН ЕФЕКТ празнуват 15-ти рожден ден с концерт

Рожденият ден на култовата банда «Обратен Ефект» ще бъде отпразнуван с бурно парти на 16 октомври в столичния бар Rock IT.  Началото е в 21.00 часа, а цветята и подаръците „задължителни” .

Мони, Яко, Ники и Ники ще изнесат един от най-китните и много специални  репертоари в своята петнадесет годишна история, хомогенна смес от ска, пънк, реге, по-танцувални и купонджийски парчета до рок, хеви и траш! Специално по случай повода ще чуем за първи път и пазено в тайна част от най-новото творчество на групата.

Групата „Обратен ефект“ е създадена през 1998г. като продължение на група „Еlectric Shock“, която съществува от 1991г.  Групата участва в десетки фестивали и има стотици концертни и клубни участия, като печели и  множество награди. Бандата неколкократно е и номер едно в класациите на водещите радиостанции в България.

Няма български меломан, който да не припознава и запява хитовете „За Марчето“, „Моля Ви, Мадам“, „Колю Пияндето“, „Карагьоз“  или “Полет”  превърнали „Обратен ефект“ в една от най-обичаните групи в България.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото