Новият SLAYER излиза през август

В скорошно интервю китаристът на SLAYER Kerry King сподели, че новият албум ще излезе през август. Ето какво още разкрива той:

„Относно парчето „Piano Wire“, мога да кажа, че ще го има в албума и че е записанo наново с вокалите на Tom и с барабаните на Paul. Имаме още едно парче написано от Jeff, но ще го оставим за по-следващ албум. Все още няма текст, но този проблем ще се реши за следващата ни творба.

Paul и Gary допринесоха много за създаването на албума и забелязах, че има много положителни отзиви за това, че Paul отново е част от SLAYER. Преди си мислех, че „God Hates Us All“ бе неговият „Reign In Blood“, но сега съм убеден, че новият албум ще получи тази титла. Бих свирил всички песни от него на живо.

Имаме готови 12 парчета за новата творба, а още 6 са подготвени музикално за в бъдеще. Този нов албум ще бъде следващата страница за групата и ще притежава всички тези качества, които го определят като албум на SLAYER. Феновете определено ще са доволни.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото