Новият албум на MONO ще излезе на 14-ти октомври

Mono1

Виртуозните японски инструменталисти MONO обявиха датата 14-ти октомври за издаване на деветия си студиен албум „Requiem For Hell“. След сплита си с The Ocean миналата година, чиято тема беше онзи миг, веднага след смъртта, мигът на пълно осъзнаване на реалността,  MONO продължават и задълбочават дискусията по тази тематика в новия си „Requiem For Hell“.

Самите MONO казват следното за „Requiem For Hell“:

„Този албум е поредица от песни, създадени в резултат на спонтанно вдъхновение през 2015 г. След написването на всяка песен, давайки им заглавия, попаднахме на „Божествена комедия“ на Данте и историята ни порази. „Божествена комедия“ е разказ за едно пътуване през ада, през самото чистилище, и от Рая до реалността, което се оказа изцяло същата тема. Поради това, решихме да използваме илюстрацията на  Гюстав Доре от последната сцена на „Божествена комедия“ за обложка на албума.

Скоро след това, отново от чист късмет, нашият дългогодишен приятел Jeremy (собственик на американския ни лейбъл Temporary Residence) се сдоби с първото си дете. Името и е Ely. Jeremy ни беше изпратил запис на ударите на сърцето й дълго преди тя да се роди. След раждането на  Ely, решихме да посветим една от нашите песни на нея, с надеждата тя да я чуе, когато порасне.  Решихме да ползваме ударите на сърцето и за интрото на “Ely’s Heartbeat”.

Чрез този албум се надяваме, че ще можете да изпитате всички елементи на живота, на смъртта, тялото и душата, надежда и безнадеждност, светлината и тъмнината, уважението и почитта, които се пренасят през поколенията и новия живот.“

Mono

 

„Requiem For Hell“ ще бъде издаден на 14-ти октомври, 2016 чрез Temporary Residence Ltd. (North America), Pelagic Records (Europe) and Magniph /Hostess Entertainment (Japan & Asia).

Тук може да видите тийзъра на новия „Requiem For Hell“:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото