Новият албум на METALLICA ще бъде готов този юни

 В скорошно интервю за Metal Forces, Lars Ulrich сподели, че METALLICA са почти готови със записите за новия си албум. В момента музикантите са към края на музикално-креативния процес и започват да гледат напред към това как ще споделят този албум с Вселената.

 Новият албум на траш метъл легендите бива записван в момента в щаб-квартирата им в San Rafael, California заедно с продуцента Greg Fidelman (звуков инженер и миксиране на “Death Magnetic“).

Юни ще бъде месецът, в който ще седнем да решим какво ще правим с всичко това, как ще го наречем и какво ще включва. Greg Fidelman работи 24/7 върху това издание от миналото лято. Той върши невероятно добра работа и влага душата и сърцето си във всичко, което прави и ни помага да завършим този албум.

 Ако албумът не излезе тази година, това значи, че още няма да е готов. Това би могло да се случи ако поради някаква космическа причина е по-умно да задържим издаването до следващата година.

metallica2014

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото