Испанските траш метъл пионери Fuck Off са на път да издадат своя дългоочакван нов албум! Само година след преиздаването на техния дебют “Another Sacrifice” от 1988-ма, бандата, реформирала се през 2010 година, ще издаде своя трети албум “Smile As You Kill”. Това ще се случи на 15 септември чрез Xtreem Music / MDD Records.

“Smile As You Kill” ще съдържа7 нови песни, презаписаната “People in War” (1987) и кавър на “Long Live Rock & Roll” на Rainbow. Кавърът на Rainbow бе първоначално предвиден да бъде включен в трибют албум, посветен на DIO, заедно с други испански банди. Всичкият материал е композиран и записан през последните 2-3 години с различни членове, но с оригиналния китарист Pep Casas и новия вокал Albert като основа на албума. Една от песните, “Gardens of Stone”, е изцяло саписана с оригиналният вокалист Joe.

Новият албум следва традиционалния стил на групата, старомоден спийд / траш / хеви метъл, тотално освободен от модерните влияния и клишета. Записан е по 80-тарския начин, с аналогови системи, но мастериран от шведския гуру Dan Swano, който придава на всички песни онова тежко и мощно звучене.

Обложката е дело на гръцкия артист Gerasimos Kolokas.

“Smile As You Kill” траклист:

1. Azor
2. Doomed From the Cradle
3. Gardens of Stone
4. Smile As You Kill
5. The Priest
6. We Are Back in Town
7. Impera la Corrupción
8. People in War [2013]
9. Long Live Rock & Roll [Rainbow]