Новият албум на COLDPLAY излиза днес

AHFOD Digital Album Cover_small

Дългоочакваният страхотен нов албум на COLDPLAY “A Head  Full Of Dreams” излиза днес през Parlophone/Atlantic Records.

Албумът, който още преди издаването си достигна до челната позиция в iTunes в над 50 държави, е продуциран от норвежкото дуо Stargate и дългогодишния им сътрудник Rik Simpson. В този запис присъстват повече гост-изпълнители от всякога – имена като Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo и Merry Clayton са част от проекта.

Миналата вечер COLDPLAY изпълниха част от албума на специално лайв шоу в St John’s Hackney Church, London за BBC Radio 1. Концертът вече може да гледаме от всяка точка на света ТУК.  Снощи беше анонсирано, че британците ще бъдат хедлайнери на престижното Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show на 7 февруари 2016 в Santa Clara, California.

Този следобед, за да отпразнуват излизането на албума си, COLDPLAY ще направят лайв-стрийм директно от студиото си в Лондон. Ако го пропуснете в 3.30pm GMT, след това също ще може да видите обръщението им към феновете на официалната им страница във Facebook.

Групата ще подкрепи новия “A Head  Full Of Dreams” със световно турне, започващо с обиколка на Южна Америка и Европа (като ще имат три изяви на Wembley в Лондон). Скоро ще бъдат обявени и датите за концертите в Северна Америка.

Зашеметяващото анимирано видео за първия сингъл от записа,Adventure Of A Lifetime е качено и в YouTube, след като направи своята премиера във Facebook и беше гледано повече от 6 милиона пъти за 48 часа!

Албумът “A Head Full Of Dreams” на Coldplay е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде поръчан на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/a-head-full-of-dreams/id1053933969

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото