Новини за Мотосъбор „Предел 2019“

2019 За 13-та поредна година между Рила и Пирин планина в местността Предела ще се проведе мото събор „Предел 2019″. Очаква се в проявата да се включат стотици мотористи от България, Сърбия, Гърция, Македония и Румъния. Официалното откриване на събитието ще бъде дадено на 19-ти юли и ще продължи до 21-ви юли 2019 г.

Участие в програмата ще вземат групите ДЖАНКИТЕ (БЯЛО ФЕРЕДЖЕ), TSUNAMI ROCK BAND, CATORGA и ЕР ГОЛЕМ.

По традиция и тази година се очаква да бъде проведена обиколка на град Разлог. Непосредствено след обиколката ще има и състезание за атрактивно каране.

По време на събора НЯМА да се допуска форсиране (прекъсвачи) на мотори без нужда! При подобни ситуации ще бъдат взимани незабавни мерки, за да бъдат прекратени. На тези, които толкова много мразят моторите си, ще бъде дадена възможност да покажат какво могат като за това най-мразещият дори ще получи награда.
Извън това – БЕЗ ПРЕКЪСВАЧИ!
Ако има такива хора, които мислят да не се съобразят с това условие, то нека си останат по домовете или където другаде пожелаят.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото