Новини около ICED EARTH и FURY UK

От лагера на британците Fury UK с гордост обявяват, че басиста Luke Appleton ще се присъедини към американските пауър класици Iced Earth. Той заменя Freddie Vidales, който обяви желанието си да се оттегли от групата, след участията им в Китай през този април. Един от първите концерти с новото попълнение, този в Кипър, ще бъде заснет и издаден под формата на CD и DVD.
Междувременно, вокалистът и основен китарист на Fury UK Chris Appleton обяви, че заедно с барабаниста Martin McNee започва работа по нова група, успоредно с основната.

Chris коментира:

Знаейки от няколко седмици за фантастичната възможност пред Luke, свързана с Iced Earth, аз и Martin планирахме нова британска метъл група. Основната разлика с Fury UK ще бъде, че тя ще включва друг основен китарист, което ще ми даде възможност да се развивам като ритъм китарист в традиците на Iron Maiden и Thin Lizzy

Естествено плановете на Fury UK от юни нататък ще се променят, но до тогава заплануваните концерти (включително и гостуването им в София след по-малко от 2 седмици) остават без промяна. Момчетата от групата искат да е ясно, че нищо от написаното до тук не означава край на Fury UK.
Също така ново парче на Fury UK„Taste The Blood“ ще бъде достъпно за свободно сваляне през следващите няколко седмици, заедно с клип към него. Кадрите за видеото за заснети по време на участието на групата на Hammerfest, PPM Fest и Roeselare.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото